måndag 14 december 2015

Vårens trender 2016

Här kommer en sum up för den kommande vårens trender i frisyr, make-up och klädväg. Detta är en uppgift från skolan + inspiration för er läsare.

I hårväg är det tunna tajta flätor i längderna som blir allt mer vanligt. I vår kommer man se dessa överallt. Detta beror också på att lädermatrial hör till vårens kommande trend i klädväg. Smala fransar i "dollstil" hör också till den nya trenden. Modellen är från Louis Vuittons kollektion.
Carmen Miranda. Om inte fjädrar,blommor i håret inspirerar dig att visa lite hud och ge dig ut på dansgolvet så vet jag inte vad som kan. Modellen är från Diane Von Furstenberg.
Sweet´N´Low. Flätor, tofsar och hästsvansar bärs lågt i nacken och nära varandra. Make-up till denna trend är goth. Modell från Marni.
Bangs. För 10 år sedan var peruker en tabu, nu är de en håraccessoar. Du kan sätta på dig en fake lugg och förändra hela din look. Modellen är från Rebecca Minkoff.
70´s Tropical eyes har också blivit en del av den nya make-up trenden 2016. Även färgglada kinder. Modell av make-up artisten Lloyd Simmonds
Trenchcoats är verkligen på topp i vinter och till våren blir de ännu lägre i längd. Enkla men snygga för 2016. Modell från Calvin Klein. 
Pigga upp dina blonda längder med ljusrosa skiftningar. Modell: Miranda Lambert
Babylights. Naturliga slingor med mjukare och mer gradvis övergång än ombre. Effekten är såå vacker! Modell: Eva Longoria
Rainbow hair. Vem rockar inte denna look mer än Katy Perry? Välj din favorit färg, gör en mörk rot och färgen du valde så tydlig som möjligt i resten av ditt hår. Passande makeup: sofistikerade nude läppar.
Collarbone length lob. Om du går framochtillbaka mellan kort och långt hår hela tiden kan Gabrielle Unions hår vara den perfekta lösningen. Behåll längden över dina axlar för att håret ska se lika bra ut vanligt som uppsatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar